Profile

My photo
| Juventino | Journalist | Student | Teacher-to-be | Grammar Nazi | A Man With Huge Passion for Football and Gundam | I Wanna Be The Great One Not A Good One |
Monday, November 25, 2013

Alexandra Daddario dan Percy Jackson Sea of Monsters


Baru-baru ni aku tengok movie Percy Jackson Sea of Monster


IMDB bagi rating 3/5. Aku bagi 6/10. Lebih kurang la tu ratingnya kalau ikut maths. Agak disappointing even aku tak pernah baca novel dia, tapi sebagai seorang "movie analyst", apa yang aku nampak, agak banyak questionable plot bagi sebuah movie adaptasi daripada novel bestseller.

Doesn't matter.

What important is Alexandra Daddario sememangnya menambat hati aku sebagai seorang lelaki.




Tengok mata dia. FUUU~~~~~~

Cantik gila mata dia. Memang tak dapat la nak dapat bakal isteri mata macam ni. At least kalau aku nanti pergi sambung PhD dekat overseas, and then tangkap satu masuk guni bawak lari balik Malaysia.

Bertuah kau Logan Lerman. =_=

2 komen:

NARDtheNERD says:
at: March 7, 2014 at 7:14 PM said...

mata biru la.... kite pun leh awak pakai je contact lense. ekekeke.

Ольга Петрова says:
at: September 30, 2016 at 12:31 AM said...

Оцените=> проститутки м PrivatNNover Cantik gila mata dia. Memang tak dapat la nak dapat bakal isteri mata macam ni. At least kalau aku nanti pergi sambung PhD dekat overseas, and then tangkap satu masuk guni bawak lari balik Malaysia.
Проститутки. Я зажгу в Вас ту волшебную искру любви и нежности своим восхитительным изяществом,мучительной притягательностью и трогательной беззащитностью! Зачем говорить мне, что мое счастье не более как греза. Если даже оно греза, пусть дадут мне ею насладиться.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Viewed

Theme images by andynwt. Powered by Blogger.
 

© INI BLOG ABANG KAMIL, All Rights Reserved
Design by Dzignine and Conceptual photography