Profile

My photo
| Juventino | Journalist | Student | Teacher-to-be | Grammar Nazi | A Man With Huge Passion for Football and Gundam | I Wanna Be The Great One Not A Good One |
Monday, November 18, 2013

Epic Meal Time #2: Maggi Sup Campbell

nampak hodoh tapi rasa dia memang God-like
Malam baru ni sebelum aku balik cuti, aku decide nak habiskan bekalan makanan kering yang aku ada. So ada la sebungkus Maggi Kari dan Sebungkus Sup Campbell saki baki makanan kering aku sem ni.

Asalnya aku decide nak angkut bawak balik je. and, then timbul idea untuk mencuba benda baru dengan buat Maggi Sup Campbell.

Yakni dengan menggunakan Sup Campbell sebagai kuah instead of kuah kari.

Rasa dia memang padu. Yang penting jangan bagi kuah sup dia cair sangat.

Aku rasa korang kena baca ni:
Epic Meal Time #1
Trailer Iron Man 3 Tanpa CGI
Perangai Camni Baik Takyah Jadi Blogger


2 komen:

Nurul Farahizzati says:
at: November 19, 2013 at 10:06 AM said...

rasa kembang tekak pulak bila bayangkan sup campbell tu.. xmuak ke bro..?

aisya says:
at: November 21, 2013 at 2:23 AM said...

first time dengar ni.. kononnya megi carbonara lah ni ye? hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Viewed

Theme images by andynwt. Powered by Blogger.
 

© INI BLOG ABANG KAMIL, All Rights Reserved
Design by Dzignine and Conceptual photography