Profile

My photo
| Juventino | Journalist | Student | Teacher-to-be | Grammar Nazi | A Man With Huge Passion for Football and Gundam | I Wanna Be The Great One Not A Good One |
Friday, February 17, 2012

Kamil, Kau ni Gay ke ??

Assalamualaikum

salam jumaat utk semua~~!! Sape suke lagu korea, raise your hand now !!! kehkehkeh...macam la boleh nmpak =)
Ingat lagi tak sejak bila angin siklon lagu korea ni melanda Kepulauan Tanah Melayu ni ?? Ntah la , kalau aku tak silap lame gak la.. So ini citer lame~~

Kalau dulu, biasanya girls aje yang layan band-band korea ni. DBSK, Super Junior, CN Blue dan seangkatan dgannya..hehe..camne pulak aku tau name band2 ni ?? ini sebab kakak aku merupakan seorang dealer untuk barang-barang collection utk band korea ni semua..

Baju, poster dan ape ntah lagi aku dok keja kena pos dgan kakak aku ~_~


So, camne pulak boleh aku dapat title "Gay" ni pulak ?? kehkehkeh XD

Zaman sekarang ni bukan girls aje yang layan korea, budak laki pon dah layan same...urgh...semua ni kalau aku tak silap bermula tahun 2010 dimulakan dengan penjajahan minda oleh band-band seperti Wondergirls dan SNSD..

Kawan-kawan aku seperti dirasuk dan dikuasai mindanya..mane taknya, time study, mandi, main bola pon dok nyanyi lagu SNSD...plus, time sambutan hari guru, ade pulak satu band boys sekolah aku nyanyi lagu wondergirls ntok ckgu~~

okay, sebelum jadi sebarang salah faham. aku bukan anti lagu korea dan tidak benci lagu korea..aku cuma tak layan lagu korea aje..

sebab ape?

sebab aku tak paham lirik dia,,, tu aje alasan aku..so sebab tu la kawan-kawan aku penah tanye aku ni gay ke ??

Aku tanye la, sebab ape pulak aku ni gay ?? Dorang kate, sebab aku tak layan band-band girls korea yg comey lote tu~~

La....itu aje ke sebabnya...pada pndangan aku la, yes indeed memang la dorang comey..tapi, ntah la...aku suka Melayu ...kehkehkeh =) ...macam Fazura, Lisa Surihani , Shila Amzah ... itu baru taste aku...haha

tapi kalau dorang pakai tudung, tutup aurat mesti lagi lawa~~~

Agak-agaknya apa taste lagu yang aku suka ?? Ni ha, jawapan aku, serius ..bukan main-main..=)
The Beatles ... band lame ni.. try dengar lagu Hey Jude dorang..antara feveret aku..Fools Garden...yg ni tak la lame sgat..ditubuhkan tahun 90an..lagu feveret aku, Count On Me dan Suzy .. syok ~~~ =)

So, korang camne pulak ? Bagi yang minat korea, sejak bila dan macam mane korang boleh terpaut pada lagu-lagu korea ni ?? Jom share kat sini .....=)

6 komen:

myra azraff says:
at: February 17, 2012 at 3:03 PM said...

aku...

tak minat kpop.

Sekian,terima kasih..wakaka

Puteri Wirda Nuraien Hanan says:
at: February 17, 2012 at 3:13 PM said...

x berape suke . ssb diorang cute sangat . kalah i :)

.cik syana. says:
at: February 17, 2012 at 4:26 PM said...

wow. jarang laki minat korea.hee ;P

xminat korea =,=''
sume artis xkenal.haha.

layan jepun jee,cite jepun best!hikhik

aku HaniAsyira says:
at: February 17, 2012 at 4:28 PM said...

suker tgk kiut jer.. tp layan lagu bese2 jer... kalo ader dgr jelah..

misyamissyou says:
at: February 23, 2012 at 1:59 AM said...

huhuu xlayan dah..penah layan dulu mase diorg lom femes lg kat msia ni..bile ttbe semua org minat2 terus cm down minat tu..haha

Berry Lavynia says:
at: May 2, 2013 at 8:14 PM said...

mmg tak minat jugak..langsung tak knal..muhaha :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Most Viewed

Theme images by andynwt. Powered by Blogger.
 

© INI BLOG ABANG KAMIL, All Rights Reserved
Design by Dzignine and Conceptual photography